Nieuws & media

Kerstgroet 2023 - Technische Unie

In opdracht van de Technische Unie verzorgden wij de Kerst styling in hun online-Kerstgroet.


DJPiet & Sint! De leukste Sinterklaasfeestjes van 2023!

We kijken terug op de leukste Sinterklaasfeestjes van 2023 met DJPiet & Sint! Zien we jullie volgend jaar? Meer informatie over onze shows? Kijk dan op djpietensint.nl


Aftermovie Sint & Santa markt -Gorinchem 2023!

Hier is hij dan, de aftermovie van de Sint & Santa markt -Gorinchem 2023. We danken alle bezoekers, standhouders en sprekers voor hun komst en zien jullie graag terug in 2024! Volg HIER de Sint & Santa markt op Facebook en blijf op de hoogte voor 2024!


DJPiet & Sint Warming-Up Dansinstructie!

Dit is dé dansinstructie voor de DJPiet & Sint Warming-Up! Oefen 'm goed, en dans overal waar DJPiet of Yvana komt lekker mee! Luister HIER de DJPiet & Sint Warming-Up


Q&A met Nico & Claus! 

Benieuwd naar een gesprek tussen Sinterklaas en de kerstman? Bekijk onze exclusieve Q&A-sessie met Nico en Claus!  Ontdek hoe deze legendarische figuren samenwerken om de feestdagen speciaal te maken. Krijg inzicht in hun geheimen, verhalen en tradities. Hoe oud zijn de Sint en Santa, en zijn ze nou echt broers?


Interview met Maarten Wansink, de Sinterklaas van dienst.

Je kent hem wellicht als de Sinterklaas uit de landelijke Bol.com reclames. Maar misschien is hij nog wel bekender als de voormalige Huispiet uit het Sinterklaasjournaal. Met zijn veertig jaar acteerervaring, is Maarten Wansink de gedroomde “Sinterklaas van dienst”. In dit korte interview hoor je zijn ervaringen met Sinterklaas!


Adviseur van Sinterklaas: Dirk van der Pol. Nu te boeken bij Huur de Sint!

Maak je Sinterklaasfeest bijzonder en uniek met acteur Dirk van der Pol als Sinterklaas! Je kent hem wellicht als docent Bart van Morselt uit het populaire jeugd tv-programma Brugklas (AvroTros). Met zijn ervaring en charisma brengt Dirk als Sint een ongeëvenaarde magie naar uw evenement.

Wil jij deze Sint in jouw theater of mediaproductie? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden!


Sinterklaas van dienst: Maarten Wansink. Nu te boeken bij Huur de Sint!

Dit jaar is niemand minder dan acteur Maarten Wansink te boeken bij Huur de Sint. Hij is de Sinterklaas van de landelijke bol.com reclames. Anders ken je hem zeker nog als Huispiet in het Sinterklaasjournaal, of uit de schouwburg, dat kan natuurlijk ook.

Wil jij deze Sint in jouw theater of mediaproductie? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden!