Sinterklaas styling

Wat maakt het Sinterklaasfeest nou écht bijzonder? Sinterklaas, chocomel en…. natuurlijk prachtige versiering. Het Styling team van Huur de Sint tovert jouw locatie om in een fantastische, of beter, magische omgeving!

Bij Huur de Sint begrijpen we het belang van een prachtige en feestelijke omgeving, en daarom bieden we professionele locatie en styling op set aan om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Ons team is getalenteerd in het creëren van een prachtige Sinterklaas decoratie. Of je nu een bedrijfsfeest of video productie organiseert, wij hebben de expertise en creativiteit in huis om jouw locatie om te toveren in een waar feestelijk paradijs.

Het team werkt nauw samen met jou om jouw visie en wensen te laten leven. Laat ons team van experts de magie van Sinterklaas doen zweven door de zaal. Huur de Sint staat garant voor professionele service, betrouwbaarheid en oogverblindende resultaten. We streven naar een vlekkeloze uitvoering, zodat jij kan genieten van het Sinterklaasfeest! Kies voor een onvergetelijke Kerstervaring met Huur de Sint. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw locatie te transformeren in een magisch evenement!

Wil je mooie Sinterklaas styling in combinatie met 1 van onze programma’s boeken? Neem daarvoor contact met ons op

Standaard inclusief:

-Op & afbouw op locatie

Tijdsduur:

Op aanvraag

Tarieven:

Op aanvraag


Vraag hier naar de mogelijkheden!

EVENEMENT INFORMATIE