Het complete aanbod

Bij Huur de Sint bieden we vele mogelijkheden voor iedere groepsgrootte. Zo zie je hieronder de meest geboekte programma’s. Deze opties zijn populair voor een bedrijfsfeest, maar ook zeker geschikt voor een Sint op school of ander evenement. Heb je nog vragen of staat de gezochte mogelijkheid er niet tussen, neem dan contact met ons op.

 


DJPiet & Sint

Maak je Sinterklaasfeest onvergetelijk met DJPiet & Sint; de perfecte combinatie van muziek, entertainment en feestelijke sfeer voor het leukste Sint feest!


Meet & Greet met Ozosnel

De magie van Sinterklaas komt tot leven wanneer Ozosnel, het trouwe paardje van Sinterklaas naast de Sint verschijnt!


Sinterklaasshow met Yvana

Een warm welkom, een leuk dansje en een mooi praatje?  Het kan allemaal! Naast een danstalent en zangwonder is Yvana een uitstekende presentatrice! 


Ontmoet de Sint

Huur de Sint is het adres voor het huren van Sint met Roetveegpieten. Benieuwd hoe dit bezoek er dan uit ziet? Klik op de knop hieronder, we vertellen graag meer.


Sinterklaas Mascotte -KnuffelPiet

Knuffel met de grootste Piet van Sinterklaas. Wie wil er nu niet met de grootste Piet van Sinterklaas op de foto bij jouw intocht of event. Je boekt hem hier!


Kerstentertainment

Wij zijn natuurlijk dé specialist in het verzorgen van onvergetelijke Sinterklaasbezoeken. Maar wist je dat we niet alleen Sinterklaas aanbieden?