Bekende acteur

Dirk van der Pol


Maak je Sinterklaasfeest bijzonder en uniek met acteur Dirk van der Pol als Sinterklaas! Je kent hem wellicht als docent Bart van Morselt uit het populaire jeugd tv-programma Brugklas (AvroTros). Met zijn ervaring en charisma brengt Dirk als Sint een ongeëvenaarde magie naar uw evenement.

Wat is Sinterklaas zonder baard? Dirk van der Pol verschijnt als Sinterklaas in een prachtig kostuum met een zeer realistisch haarwerk. Zijn verschijning is indrukwekkend en zorgt voor een authentieke Sinterklaasbeleving. Kinderen en volwassenen zullen versteld staan van een bezoek met deze échte Sint.

Met Dirk als Sint wordt ieder sinterklaasfeest bijzonder. Zijn enthousiasme, warmte en interactie met het publiek zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Onvergetelijk voor kinderen, maar ook zeker voor de ouders!

Sinterklaas Van der Pol voor podiumoptredens en/of opnames

Dirk van der Pol als Sinterklaas is de ideale keuze voor bedrijfsfeesten, scholen, winkelcentra en andere evenementen. Maar ook vooral voor mediaoptredens is deze Sint geschikt. Zijn professionele achtergrond als acteur maakt hem een meester in het brengen van geloofwaardige en hartverwarmende optredens.

 

Deze veelzijdige Sinterklaas is in te huren voor:

Een sinterklaasfeest op het werk met collega's en natuurlijk (vele)kinderen.
Video- & fotoshoots voor (media)campagnes, zoals films of commercials.
Een sinterklaasintocht in een stad of dorp.
En niet te vergeten 
Podiumproducties (bijvoorbeeld theatershows).

 

Maak kennis met deze Sint:


Boek Dirk hier!

EVENEMENT INFORMATIE