Veelgestelde vragen

Wat kost een bezoek van Sinterklaas?

Het tarief voor het inhuren van Sinterklaas met Pieten is afhankelijk van de duur van het bezoek, de invulling en het aantal acteurs. Om te weten wat een Sinterklaasbezoek kost, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ik wil graag Roetveegpieten op bezoek. Kan dat?

Jazeker, vanaf seizoen 2021 zijn onze Pieten standaard Roetveegpieten. De traditionele Zwarte Piet is bij ons helaas niet meer te boeken.

In welke regio zijn jullie werkzaam?

Een bezoek van Sinterklaas is mogelijk in onder andere Den Bosch, Breda, Tilburg, Tiel, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Hilversum, Rotterdam. Wij beperken ons niet tot deze regio’s. Huur de Sint is een landelijke organisatie.

Komt Sinterklaas ook bij de mensen thuis?

Een bezoek aan huis is niet mogelijk, wij bieden dit niet aan. Voor een bezoek van Sinterklaas bij je thuis raden wij aan om contact op te nemen met Sinterklaashurennederland.nl

Kan ik jullie Sinterklaas boeken voor een bezoek op school?

Ook sinterklaasoptredens bij scholen zijn zeker mogelijk! Hiervoor rekenen wij een speciaal tarief per dagdeel. Wilt u een bezoek op school? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het met de betaling van de factuur?

Wanneer de boeking van Sinterklaas is bevestigd, ontvang je een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen voor de uit te voeren dienst. Is dit niet conform de procedure van jouw organisatie? Wij denken graag met je mee om de betaling binnen de overeengekomen termijn te ontvangen.