Ontmoet de Sint

Huur de Sint is dé plek om een echte Sinterklaas met Roetveegpieten te huren. Benieuwd hoe dit bezoek eruitziet? Dat bepaal jij! Wij passen het programma volledig aan naar jouw wensen. Of het nu gaat om een bezoek van Sint en zijn pieten aan een winkelcentrum of een spetterend programma op school met DJPiet & Sint, wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij jouw ideeën.

 

Bij Huur de Sint luisteren we graag naar jouw plannen, zodat we samen tot een onvergetelijke invulling kunnen komen. Of je nu kiest voor een traditioneel bezoek, een interactieve show of een combinatie van beide, wij zorgen ervoor dat Sint en de Pieten volledig ingelezen en voorbereid naar jouw locatie komen.

Het leuke van Ontmoet de Sint is dat je het perfect kunt combineren met een van onze voorprogramma’s. Maak je evenement helemaal Sintastisch met DJPiet & Sint, TrompetPiet, MagiePiet of Ontmoet Grote KnuffelPiet. Deze unieke voorprogramma’s zorgen voor extra entertainment en betovering, en maken van jouw Sinterklaasfeest een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

 

Ontmoet de Sint en maak van jouw Sinterklaasviering een bijzondere gebeurtenis. Bij Huur de Sint staan we klaar om jouw verwachtingen te overtreffen en een onvergetelijke dag te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer de echte Sint met Roetveegpieten voor een magische ontmoeting!

Huur de Sint, jouw partner in het creëren van betoverende Sinterklaaservaringen.

 

Bij dit Sinterklaasoptreden is extra bij te boeken:

-Extra aankleding (zoals sinterklaas, troon, decoratieve cadeautjes, vaandels, ballonnen, slingers etc).

-Maatwerkshow (eventueel met aansluitende videoserie).

-Geluidsinstallatie (met microfoon).

-Sinterklaastroon.

-Podium.

Tijdsduur:

Mogelijk vanaf 60 minuten.

Tarieven:

Vanaf €450,00 ex BTW en reiskosten.


Boek hier jouw Sinterklaasbezoek!

EVENEMENT INFORMATIE