Sinterklaas huren in Den Bosch? Huur de Sint maakt je Sinterklaasfeest Sintastisch!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele Sinterklaas voor jouw evenement in Den Bosch? Zoek niet verder! Bij Huur de Sint bieden wij de mogelijkheid om de échte Sinterklaas in te huren die jouw feest tot leven brengt.

 

Onze Sinterklaas is niet zomaar een verkleedfiguur, maar een ervaren professional die de Sinterklaasmagie met zich meedraagt. Met zijn indrukwekkende verschijning, warme uitstraling en interactie met het publiek zorgt onze Sinterklaas voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Of u nu een Sint zoekt voor een bedrijfsfeest, winkelcentrum of ander evenement, wij hebben de perfecte Sint voor ieder evenement. 

 

Bij Huur de Sint staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Onze Sinterklaas wordt zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan hoge standaarden. Onze Sinten zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar hebben ook de juiste persoonlijkheid en interactieve vaardigheden om jong en oud te betrekken bij het feest. Daarnaast doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de Sinterklaasviering vlekkeloos verloopt.

 

Bij groepen vanaf 50 kinderen adviseren wij de DJPiet & Sint of Sinterklaasshow met Yvana aan. 

 

Bij dit Sinterklaasoptreden is extra bij te boeken:

-Maatwerkshow (eventueel met aansluitende videoserie).

-Extra aankleding (zoals sinterklaas, troon, decoratieve cadeautjes, vaandels, ballonnen, slingers etc).

-Geluidsinstallatie (met microfoon).

-Sinterklaastroon.

-Podium.

Tijdsduur:

Mogelijk vanaf 60 minuten.

Tarieven:

Vanaf €450,00 ex BTW en reiskosten.


Boek hier jouw Sinterklaasbezoek!

EVENEMENT INFORMATIE